Bála sa susedovho psíka, Pitbula: Svoj názor však zmenila, keď jej psík zachránil život!

Títo psíci sú všeobecne považovaní za agresívne plemeno, a medzi niektorými ľuďmi sa preto netešia veľkej obľube.

Podobný postoj k nim mala tiež staršia žena zo Švédska.

Všetko prehodnotila, keď jej psík suseda zachránil život.

„Simbu mám od doby, kedy mu bolo osem týždňov. Dnes má štyri roky a je to šťastný malý chlapík. Miluje jedlo a samozrejme všetko, čo je na mojom tanieri. V lete je jeho najobľúbenejšou činnosťou plávanie

Rád tiež behá po lesoch a hrá sa so svojimi psími kamarátmi, „rozpráva o svojom domácom miláčikovi Arjanit Mehano.

Nie všetci mali na jeho pitbula podobne pozitívne názor.

Vo veľkej láske ho napríklad nemala staršia susedka, ktorá bývala priamo pod Arjanitovým bytom. Všetko sa zmenilo jedného decembrového dňa.

Keď sa muž vracal so svojím psom z vonku, Simba začal zrazu štekať a rozbehol sa k dverám susedky. Arjanit potom začul volanie o pomoc nešťastnej ženy, ktorá spadla a zlomila si bedro. Nebyť jeho pitbula, susedke by možno nikto nepomohol a ona zomrela. Arjanit jej zavolal sanitku a potom spoločne čakali na jej príchod.

„Povedala:, Vďaka, že si ma počul. ‚Najprv som si myslel, že tým myslí ma, ale potom dodala, že to bolo určené psíkovi,“ povedal Švéd, ktorého príbeh sa stal na internete veľmi populárny.

Dodáva, že ak je pes k svojmu okoliu agresívny, väčšinou to nie je jeho chyba, ale chyba majiteľa: „Labradori alebo vlčiaci môžu byť agresívny, alebo milí a priateľskí rovnako ako rodinní psi.

To sa vlastne týka úplne všetkých psov. Problémom nie je rasa psa, ale zvyčajne ten, ktorý drží jeho vodítko. Dajte pitbulom šancu, zaslúžia si ju. „

Zdroj: boredpanda.com

Zdieľajte tento článok a podeľte sa s ním na Facebooku, vďaka Vaším zdieľaniam máme chuť Vám prinášať nové DOBRÉ SPRÁVY na každý deň.

Čo poviete?