Tento pár našiel svojho psíka, ktorého im ukradli po 10 rokoch: Konečne sú spolu a šťastní!

V roku 2008 Christian a Corine z obce Marolles en Brie,  na juhovýchodnom predmestí Paríža, zažili niečo podobné nočnej more.

Niekto z ich záhrady ukradol 1. ročného Yorkshirskeho teriéra Brutusa.

Pár sa roky snažil nájsť svojho milovaného spoločníka, ale bez úspechu. Kontaktovali veterinárov z celého Francúzska, ako aj útulky v parížskom regióne, ale bohužiaľ, bezúspešne.

S ťažkým srdcom stratili všetku nádej na nájdenie Bruta. Vo februári, v roku 2018 sa však všetko zmenilo.  23. februára bol Yorkshire vzatý do útulku v Saint-Parres-aux-Tertres (severné Francúzsko) vo veľmi zlom stave,  niekto ho našiel na okraji cesty, opusteného.

Zviera bolo v žalostnom stave: bezzubé, matná kožušina, príliš dlhé nechty. Keď ho dobrovoľníci skontrolovali podľa štandardného postupu, zistili, že to bol Brutus, Christianin a Corinin pes.

„Keď som dostal list od útulku, nemohol som tomu uveriť. Okamžite som zavolal organizácii a oni potvrdili, že to bol Brutus.“

Vo februári prišli manželia do útulku, aby sa stretli so svojim milovaným, strateným psíkom. Corine nedokázala zadržať svoje slzy.

Brutus si konečne bude môcť užiť zvyšok svojho života v pohodlí svojho domova obklopeného rodinou, ktorá ho miluje.

Zdroj: SPA

Zdieľajte tento článok a podeľte sa s ním na Facebooku, vďaka Vaším zdieľaniam máme chuť Vám prinášať nové DOBRÉ SPRÁVY na každý deň.