Toto túlavé mačiatko je šťastné, lebo konečne našlo pomoc: Rozbehlo sa priamo do náručia!

Ku mladej žene pribehlo malé túlavé mačiatko, ktoré hlasno prosilo o pomoc.

Cassie z Kalifornie čistila stánky pri koňoch, keď začula zvuk, ktorý znel ako utrápené zviera. „Myslela som si, že to bol najskôr vták, ale potom som si všimla koňa, ktorý hľadel do kríkov,“ povedala Cassie.

„Keď som sa priblížila, uvedomila som si, že to bolo malé mačiatko. Kričalo o pomoc.“

Keď Cassie zavolala na mačiatko, okamžite sa z kríka vynorila malá guľka, ktorá bežala rovno k nej. Hneď ako ju Cassie vzala na ruky, mačiatko začalo priasť a spokojne sa usadilo na jej hrudníku.

Mačiatko bolo vyprahnuté a hladné. Cassie okamžite vzala vodu a dala mačiatku napiť sa. Zobrala z auta aj plechovku mokrého jedla, ktoré bolo pre jej vlastné mačky, a pripravila ho pre hladné mačiatko.

„Zjedla to tak rýchlo. Bola chudá a pokrytá blchami,“ zdieľala Cassie. „Skončila som so svojimi domácimi prácami a zamierila som s ňou domov.“

Mačiatko dostalo potrebný kúpeľ, aby sa odstránili nežiadúce blchy. Po dlhom utrpení bola vyčerpaná a celú noc spala v pohodlí teplej postele. „Myslím, že vedela, že je konečne v bezpečí a že môže pokojne odpočívať.“

Nasledujúce ráno sa Cassie prebudila k šťastnému, energickému mačiatku, ktoré pobehovalo a snažilo sa hrať. „Bola odvážna, nebojácna a túlala sa so všetkými mojimi ďalšími miláčikmi.“

Počas dvoch dní mačiatko znovu našlo elán do života a neváhalo ho ukázať väčším zvieratám v dome. Napriek tomu, že bola najmenšia, správala sa ako šéf.

Pozrite si záchrannú cestu mačiatka:

 

Počas niekoľkých nasledujúcich dní mačiatko získalo neuveriteľnú chuť do jedla a nikdy zbytočne nemrhalo jedlom. Vyrastala veľmi pripútaná k svojej ľudskej mame.

„Teraz je úplne zdravá a prosperuje. Miluje hru a zápasí s ostatnými mačkami, aj keď je stále taká malá,“ povedala Cassie.

„Nemám potuchy, ako skončila v tom kríku. Vrátila som sa o tri dni, aby som sa ubezpečila, že mama alebo akékoľvek mačiatko nebolo v okolí,“ povedala Cassie.

„Mala šťastie toho dňa a ja som bola určite na správnom mieste v správny čas.“

„Teraz je v bezpečí a šťastná a bude mať najlepší život,“ povedala Cassie.

 

Čo si myslíte o tejto dojemnej záchrane mačiatka? Neváhajte a podeľte sa s nami dolu v komentároch!

Pokiaľ sa Vám tento článok páčil, rozhodne nás nezabudnite podporiť svojím LIKE a zdieľajte nás medzi svojich najbližších!

Zdroj: https://www.lovemeow.com