FOTO: Majestátny lev sa po prvýkrát stretne so svojím mláďatkom

Samec z rozkošného záznamu sa už nemôže dočkať, až sa prvýkrát stretne so svojím mláďatkom.

Krásne video bolo nakrútené v Denverskej zoo a potom bolo zdieľané na Facebooku, čo uchvátilo srdcia ľudí na celom internete.

Mláďa s hmotnosťou 5,5 kilogramov sa narodilo v zoo 31. júla a odvtedy malý trávil čas so svojou mamou. Po pár týždňoch sa zamestnanci zoo rozhodli, že je už čas, aby sa najnovší člen stretol so svojou zvyšnou rodinou.

Vo chvíli, keď sa konečne stretol so svojím dvojročným otcom, naše srdcia zaplesali. Podľa predstaviteľov Denverskej zoo bude malý lev čoskoro pripravený ukázať sa návštevníkom.

„Posledných pár mesiacov strávil čas so svojou mamou, otcom a nevlastnou sestrou za scénami v Predator Ridge v Denverskej zoo a čoskoro urobí svoj veľký verejný debut v jednom z vonkajších biotopov,“ oznámil Jake Kubié, riaditeľ komunikácie v Denverskej zoo. „Mláďatko je také ako by ste očakávali: hravé, zvedavé a energické!“

Cubdate 5!

This week's Tatu #cubdate comes with some exciting news: the cub has met his dad, Tobias, and big sister Kamara! Already 12 lbs, this little lion is climbing up the ranks in the world – as in he literally loves climbing everything and that includes Aunt Sabi and Kamara!

Uverejnil používateľ Denver Zoo Piatok 6. septembra 2019

Ľudia v Denveri sú veľmi dobre oboznámení s rodičmi tohto malého – Tobiasom a Neliah. No mláďa však ešte meno vybraté nemá. Zoologická záhrada teda hľadá pomoc u svojich fanúšikov. Podľa niektorých zdrojov sú na výber tieto možnosti: Meru, čo je názov hory v Tanzánii, Moremi, čo predstavuje názov Národného parku v Botswane, a Tatu, čo je Swahilsky číslo tri ( mláďa je tretie levíča). Zoo všetkých povzbudzuje, aby hlasovali a venovali $ 1 pre troch finalistov.

Zdroj: https://www.majesticanimals.net

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *