„Nechala som moju mačku samú so zapnutou kamerou na pol hodinu: Teraz už viem, že nemôžem odísť!“

Kvôli pandémii koronavírusu mnohí z nás trávia doma oveľa viac času ako obvykle. Určite to ovplyvňuje aj náš vzťah s našimi blízkymi a domácimi miláčikmi.

Väčšina domácich miláčikov je spokojná s touto pozornosťou svojho majiteľa, pretože už nie sú sami a nemusia sa cítiť osamotení, keď ich majiteľ mieri do práce.

„Nechala som mačku samú na 30 minút a teraz už nikdy nemôžem odísť.“

Domáci miláčikovia sú smutní a osamelí, keď ich majitelia odchádzajú aj na hodinu. Dokázala Ida Myrin.

Zdieľala videozáznam svojej mačky, ktorú nasnímala so skrytou kamerou. Mačka bola menej ako hodinu v prázdnom byte.

Toto video je skutočne srdcervúce a ťažko sledovateľné! Prejdite dolu a prečítajte si rozhovor s Idou Myrin, majiteľkou mačky.

Tento malý chlapík sa volá Isola a vo februári dovŕšil 3 roky. Ida hovorí, že „ho dostali, keď mal 12 týždňov od chovateľky (Maggiedolls). Patrí ku plemenu ragdoll.“ Isola má veľmi hravú a milujúcu osobnosť, no niekedy je lenivý. „Je trochu rozmaznaný a pohodlný, no veľmi milujúci.“ Vždy vyžaduje našu pozornosť a mňaučí zakaždým, keď ju nedostane. Neustále sa pohybuje, aby nás oboch mohol vidieť. Tiež si myslíme, že je trochu klaustrofóbny. A najviac miluje naše chodidlá.“

Na začiatku videa Isola vychádza z kuchyne s vodítkom medzi zubami. Jeho oči hľadajú stopy svojej majiteľky a keď ju nemôže nájsť, začne veľmi smutne mňaukať. Na určitom mieste pustí vodítko a začne sa pozerať do všetkých kútov bytu v nádeji, že ju uvidí. Bez šťastia. Potom znova chytí vodítko, ale tentokrát je jeho mňaučanie ešte srdcervúcejšie.

„Vždy bol k nám veľmi pripútaný, a práve v tomto čase si ešte viac zvykol mať stále niekoho okolo.“ Nenechá nás pracovať a sústrediť sa na iné veci ako na neho, “vysvetľuje Ida.

Na otázku, ako sa Isola správal, keď sa vrátila domov, Ida odpovedala: „Ani neprišiel povedať ahoj (ako vždy zvykne), ale šiel k druhej mačke, aby ju oňuchal.“ Keď sa rozhodla pozrieť si video a zistiť, čo robí, keď nikto nie je doma, ostala prekvapená. „Najprv sme sa zasmiali, ale potom to bolo skutočne trochu srdcervúce.“

Mnohí ľudia, ktorí komentovali tento príspevok, boli zlomení a odporučili Ide, aby si kúpila ďalšiu mačku. Ida však vysvetlila, že už má ďalšiu mačku, ktorú však musela zobrať k veterinárovi v čase, keď bolo video natočené. Nechcela mu ublížiť, no určite neočakávala, že sa bude správať takto.

 

Čo si myslíte o tomto mačiatku? Máte doma podobného maznáka, ktorý nemôže ostať doma sám?

Neváhajte a podeľte sa s nami dolu v komentároch!

Pokiaľ sa Vám tento článok páčil, rozhodne nás nezabudnite podporiť svojím LIKE a zdieľajte nás medzi svojich najbližších!

Zdroj: https://www.boredpanda.com